ad728x90
8 A SIDE

AFC TECHNOWELT с втора поредна победа в шампионата след драма с 15 гола срещу Wolves

от ###

AFC TECHNOWELT продължи победният си ход, след цели 4 попадения на Тони Банков и хеттрик Христо Григоров. Wolves подържаха темпото до 20' мин., но до края на полувремето рухнаха.

AFC TECHNOWELT и Wolves си спретнаха истински мини екшън с 15 гола в мача по между им. Мачът започна страхотно за AFC TECHNOWELT след като първо в 5' мин Тони Банков откри резултата, а три минути по-късно отново той покачи на 2:0. В 12' мин "вълците" върнаха едно попадение, дело на Янко Тодоров, но в 15' мин Тодор Банков оформи своя хеттрик и покачи на 3:1 за AFC TECHNOWELT. Отминаваше 20' мин. на срещата, когато като че ли от нищото Иван Митков от Wolves върна интригата в срещата, след като отбеляза за 2:3. В 22' мин. обаче героя на AFC TECHNOWELT Тони Банков отбеляза отново, а до края на полувремето Деян Луков съвсем разби надеждите на "вълците" за нещо в срещата. Двата отбора се оттеглиха на почивка при резултат 5:2 в полза на AFC TECHNOWELT.

Втората част започна изключително лошо за "вълците" след като допуснаха гол още в 6' мин на второто полувреме дело на Христо Григоров. Алекси Алексов от Wolves все пак намали резултата на 6:3 в 35' мин., но това само съживи още повече AFC TECHNOWELT, които в 37' мин. увеличиха преднината си след гол на Христо Григоров. Wolves нямаше какво повече да губят и се хвърлиха в атака. Това даде резултат след като 38' и 46' мин. Иван Митков и Добрин Славчев отново върнаха интригата в срещата след като намалиха на 7:5 в полза на AFC TECHNOWELT. Стоян Биволарски обаче с прицизно изпълнение в 49' мин., като че ли сложи точка на спора като покачи на 8:5. До края обаче остана време Иван Митков от Wolves да оформи своя хеттрик в срещата, а същото нещо стори и Христо Григоров от AFC TECHNOWELT.

След този успех AFC TECHNOWELT се изкачи на 4-та позиция във временното класиране, а в следващият кръг ще се изправи срещу 7-ия АПФК Пловдив на 08.10 от 20:00. Wolves пък ще се изправи срещу 3-ия във временното класиране FC Lauta Hools също на 08.10, само че от 21:00 на терените на Футболна Академия Пловдив.

Видео: