ad728x90
8 A SIDE

OLD SCHOOL се върна на победният път след победа над БОРА

от ###

След две поредни поражения Old School отново победи и се завърна на пътя на победата. Феим Бекирефенди от Old School и Марио Крумов от БОРА блестят с хеттрици.

Отборите на Old School и БОРА си спретнаха истинско голово шоу. Двата тима си отбелязаха цели 12 гола и удариха по една греда. Срещата започна вихрено, а резултата откриха Old School в 3' мин. след гол на Кирил Матрев. В 4' мин резултата вече беше 1:1, а гола за БОРА отбеляза Марио Крумов. Не след дълго отборът на Old School се откъсна напред в резултата с две бързи попадения в 12' и 15' дело на Феим Бекирефенди и Кирил Матрев и така завърши първото полувреме при резултата 3:1 в полза на старата школа.

Второто полувреме започна с бърз гол на БОРА, а негов автор бе голмайстора на отбора Марио Крумов. За тяхно съжаление обаче, малко след изпълнението на центъра Крум Апостолов възстанови преднината от два гола за Old School. В 34' и 36' мин. голмайстора на школата Феим Бекирефенди оформи своя хеттрик и почти предреши крайният изход на двубоя. Все пак в 37' и 48' Александър Иванов от БОРА върна две бързи попадения, а между тях съотборника на Иванов, Славчо Райчев получи официално предупреждение. В самият край на срещата Стоил Плавов от Old School добави още едно попадение за своите, а Марио Крумов от БОРА оформи своя хеттрик в срещата, с който фиксира и крайният резултат Old School - БОРА - 7:5.

В следващият кръг Old School се изправя срещу лидера във временното класиране ФК Самурай, а БОРА ще почива.

Видео: