ad728x90
8 A SIDE

Боца е религия с втори пореден успех в Лига Арена

от ###

Боца е Религия се изкачи на върха заедно с Бохемианс и Фреш Пенис, след категоричен успех над Maina City. Христо Кардашев блести с хеттрик.

Боца е религия изигра късно снощи мача си от 2-ри кръг на Лига Арена срещу отбора на Maina City. Срещата започна спокойно и двата отбора дебнеха своя съперник. В 16' мин. Боца е религия успя да открие резултата, след попадение на Христо Кардашев. В 22' мин. Калин Вътев изненада всички на терена и изравни резултата, въпреки превъзходството на Боца е Религия. В самият край на първото полувреме дойде и развръзката в мача, след като Боца е религия, вкараха цели 3 безответни гола между 23' и 25' мин. Автори на попаденията бяха Александър Меликаров, Ивайло Попадийски и голмайстора на клуба Христо Кардашев. Така двата тима се оттеглиха на почивка при резултат 1:4 в полза на Боца е религия.

Второто полувреме започна с нов гол, а голмайстор този път бе Васил Тодоров от Боца е Религия. В 29' мин. Калин Вътев намали на 2:5, но Тодор Караколев в 31' мин. и Христо Кардашев, който оформи своя хеттрик, предрешиха крайният изход на двубоя с две бързи попадения. В 38' Александър Вълев се опита да направи резултата по - почетен, но Александър Меликаров и Васл Тодоров съвсем прекършиха своя опонент с нови две попадения, оформяйки и крайният резултат Maina City - Боца е Религия - 3:9.

В следващия кръг Боца е Религия излиза срещу последният във временното класиране отбор на Камионите, докато Maina City има поредната трудна задача срещу АПФК Пловдив.

Видео: