ad728x90
8 A SIDE

Камионите изненадаха отбора на Боца е религия и спечелиха първа точка в Лига Арена

от ###

Камионите и Боца е религия завършиха 2:2, въпреки двата гола на голмайстора на "боца" Тодор Караколев.

Боца е Религия се изправи срещу отбора на Камионите от позицията на лидер във временното класиране, докато съперника му беше на последната позиция. Срещата започна с лек превес на Боца е религия и закономерно в 8' мин. резултата бе открит след попадение на голмайстора им Тодор Караколев. След още 7' мин отново Тодор Караколев се разписа за 2:0 и "боца" решиха, че са си свършили работата. За тяхна най-голяма изненада обаче в самият край на полувремето Владислав Младенов от отбора на Камионите върна едно попадение. Така първата част завърши при резултат 2:1 в полза на Боца е религия.

Втората част започна в спокойно темпо, но пак с превес на Боца е религия. За съжаление обаче техните удари често пъти дори не бяха в рамките на вратата. А на няколко пъти срещаха и гредата. В 41' мин. Спас Монев от отбора на Камионите, хвърли Тошко Малинов и компания в шок, след като отбеляза изравнително попадение за 2:2. До края на мача Боца е религия натисна, но до изравнително попадение, така и не се стигна. По този начин Камионите грабнаха първа точка в надпреварата, а Боца е религия допусна първа загуба на точки от началото на сезона.

В следващият кръг Боца е религия се изправя срещу ФК Активлайф, докато Камионите ще търсят първа победа за сезона срещу другият фаворит за титлата АПФК Пловдив. Срещите са съответно на 18-ти Октомври от 21:00 и 17-ти Октомври от 20:00.

Видео: