ad728x90
8 A SIDE

FC Lauta Hools продължи победният си ход след голова фиеста на Виделен Сердарски

от ###

FC Lauta Hools постигна трети пореден успех, след като победи "20 SUPER HOT" . Голмайстора на отбора Виделен Сердарски отбеляза цели 4-ри попадения, а отбора се изкачи на 3-та позиция във временното класиране.

Отборите на FC Lauta Hools и 20 SUPER HOT излязаоха в срещата по между си със съвсем различни позиции във временното класиране, но това не им попречи да направят един стойностен двубой. Срещата започна в умерено темпо с атаки и към двете врати и без съществено предимство за някой от двата състава. В 10' мин. резултата все пак бе открит, а дело на попадението бе голмайстора на FC Lauta Hools Виделен Сердарски. Само две минутки по-късно отново той покачи на 0:2 и успокои темпото на терена. Борис Кацаров от Lauta си изкара жълт картон в 18 мин., а секунди след това Стефан Маринов направи резултата класически. До края на полувремето не се случи нещо по-интересно и двата тима се оттеглиха при комфортното за "lauta hools" 0:3.

Второто полувреме започна вихрено за черно-белите, като още в първата му минута Стефан Маринов направи резултата 0:4 и като че ли сложи точка на спора, кой ще вземе трите точки в срещата. В 34' мин. 20 SUPER HOT все пак напомниха за себе си с попадение на Добрин Славчев, но в 38' мин. Борис Кацаров получи подаване от голмайстора на отбора Виделен Сердарски и отбеляза за 1:5. Самият Виделен Сердарски покачи на 1:6 в 43' мин. оформяйки своя хеттрик в срещата, Иван Митков и Добрин Славчев върнаха честта на 20 SUPER HOT след попадения в 45' и 47' мин. В самият край на срещата обаче Виделен Сердарски заби 11-то си попадение за новият сезон и оформи крайното 3:7 в полза на FC Lauta Hools.

В следващият кръг FC Lauta Hools се изправя срещу AFC TechnoWelt, докато 20 SUPER HOT ще се изправи срещу Четирите Пейки.

Видео: