ad728x90
8 A SIDE

ФК Активлайф записа първа победа след обрат в последната част на срещата си срещу Fresh Penis

от ###

Fresh Penis и ФК Активлайф сътвориха едно истинско зрелище по между си окрасено с 12 попадения.

Един от претендитет за първата позиция Fresh Penis допусна първа загуба за сезона срещу състава на Активлайф, който до момента беше с актив от само една спечелена точка след първите два кръга. Срещата започна чудесно за "фрешовете", като още във 2' мин. Атанас Найденов откри резултата в тяхна полза. Само 60 секунди по-късно Активлайф изравниха след попадение на Цветан Кацаров, но в 4' мин. Fresh Penis отново излязоха с едни гърди напред след като отнво Атанас Найденов заби за 2:1. В 6' мин. Активлайф отново изравниха, чрез Стоян Тодоров, а продължението на головият душ в началото дойде в 7' мин. когато Иван Горанов даде за трети път в тази среща, преднина на своя отбор. И след като за 7' мин. си вкараха цели пет попадения, дойде и време за почивка. Тя трая до 22' мин., когато Давко Чупов даде спокойствие за фрешовете като направи резултата 4:2 в тяхна полза. При този резултат завърши и първата част.

Втората част започна с ново попадение още в първата минута на полувремето, след като Стоян Тодоров реализира за ФК Активлайф и намали резултата на 4:3 в полза на Fresh Penis. В 38' мин. Иван Горанов с второто си попадение, като че ли успокои съотборниците си, но само минутка по-късно Пламен Тенев върна едно попадение и направи срещата още по-динамична от вихреното начало. Цветан Кацаров в 41' мин. изравни резултата за 3-ти път през този двубой, а в 42' Иван Арнаудов хвърли всички в изненада, след като ФК Активлайф успя да поведе за първи път през този двубой. Fresh Penis тръгнаха да изравняват, но това отвори много пролуки в защитата им и вместо да стигнат до изравнително попадение в 47' мин. отново Иван Арнаудов оформи крайният резултат в срещата. Така ФК Активлайф успя да надделее с 5:7 над запътилия се към титлата отбор на Fresh Penis и спечели за първи път през сезона.

В следващият кръг ФК Активлайф се изправя срещу другия претендент за трона в Лига Арена Боца е Религия, докато фрешовете ще имат за задача да се върнат на победният ход срещу Старата Школа. Мачовете са съответно на 18 Окт. от 21:00 и 15 Окт. от 20:00, а мястото е Спортен център Арена.

Видео: