ad728x90
8 A SIDE

FA Plovdiv с първа победа за сезона срещу колебливият отбор на ХАОС

от ###

Симпатичният отбор на домакините от ФА Пловдив записа и първи успех за сезона след като спечели срещата си срещу отбора на ХАОС. Костадин Христов записа хеттрик и направи един от най-добрите си мачове за ФА Пловдив.

ХАОС могат да съжаляват много за загубата в тази среща след като пропуснаха две дузини положения и удари, а от своя страна ФА Пловдив реализираха голяма част от положеният си и стигнаха до категоричния успех. Срещата започна чудесно за "академията" след като в 8' и 9' мин. Костадин Христов прониза на два пъти мрежата на ХАОС и даде комфортна преднина на своите. В 11' мин. ХАОС получиха правото да изпълнят дузпа, която Иван Бунарски безупречно реализира. До края на полувремето се изви истинска буря от голове и за някои странно, за други не те бяха предимно в мрежата на ХАОС. Първо Илия Иванов в 15' мин. покачи резултата на 1:3, а в 18' и 22' Габриел Земярски и отново Илия Иванов покачиха на 1:5, въпреки равностойната игра до него момент. Все пак в 23' мин. ХАОС върнаха едно попадение, дело на Иван Петков и след него двата тима се оттеглиха на почивка при резултат 2:5 в полза на фА Пловдив.

Второто полувреме започна с лек натиск на ХАОС, но първи до гол стигнаха отново играчите на ФА Пловдив. В 30' мин. Габриел Земярски реализира за 2:6, а в 33' Цветан Гинов от ХАОС намали на 3:6. В 41' и 43' мин. интригата в срещата си замина, след като първо Костадин Христов оформи своят хеттрик, а след това и Иван Арсов довършиха отбора на ХАОС. Все пак в 49' мин. голмайстора на ХАОС Иван Бунарски реализира от дузпа и оформи крайното ХАОС - ФА Пловдив - 4:8.

Видео: