ad728x90
8 A SIDE

ЕлитКар се върна на победният път в нервен мач с два червени и картона и 12 гола.

от ###

ЕлтиКар победи Четирите пейки след много нервен мач с 5 жълти и 2 червени картона. Владислав Стоянов блесна с хеттрик в срещата.

Срещата между ЕлитКар и Четирите пейки се очакваше с интерес от любителите на футбол 7 тъй като супер шампиона на Пловдив, бе изпаднал в серия от лоши резултати и не се представяше обедително от началото на шампионата. Срещата започна повече от добре за ЕлитКар Пловдив, които до 7' мин. отбелязоха цели три безответни гола. Точни за сините бяха Владислав Стоянов на два пъти в 2' и 4' мин., а в 7' мин. Александър Даков направи резултата класически. Учудващо или не Четирите пейки живнаха в края на полувремето и на бързо се върнаха в мача, след като в 12' Станко Стойчев върна едно попадение, а в 21' мин. Иван Ангелов намали на 3:2. В самият край на полувремето Ангел Балабанов от ЕлитКар отново увеличи преднината на ЕлитКар с попадение в последната минута. Резултата на полувремето бе 4:2, а ЕлитКар вече виждаха светлината в тунела.

Второто полувреме започна приповдигнато за двама състезатели. Димитър Канелов от ЕлитКар и Милен Алексиев започнаха спора по между си от първите минути на второто полувреме, а после прерасна и в по-сериозно спречкване, което донесе и на двамата жълти картони. Това обаче не успя да ги успокои и 3' мин. по-късно главният рефер на терена бе принуден да им покаже пътя към съблекалните след като им показа втори жълти и съответно червени картони. Това действие се отрази значително на играта на Четирите пейки и до края на мача допуснаха нови четири попадения. Владислав Стоянов оформи своя хеттрик в 39' мин. Александър Даков в 40' и Атанас Геренов в 47' бяха автори на попаденията, а Четирите пейки отговориха с попадение в 46' мин. на Алекс Йовчев. В 49' мин. Иван Петров от Четирите пейки върна още едно попадение, но то стигна само за оформяне на крайният резултат от срещата на 8:4 в полза на ЕлитКар Пловдив. В самият край на мача Георги Тодоров от ЕлитКар също си изкара жълт картон.

В следващият кръг ЕлитКар се изправя срещу симпатичния отбор на ФА Пловдив на 15-ти Октомври от 20:00. Четирите пейки от своя страна ще срещнат 20 Super Hot на 17-ти Октомври от 20:00 на терените на Футболна Академия Пловдив.

Видео: