ad728x90
8 A SIDE

FC Fitoni продължава с пълен актив от точки. Антон Петров с 6 попадения в мача

от ###

Антон Петров реализира цели 6 попадения за 4-та поредна победата на своите FC Fitoni срещу NOVACITE.

Отбора на FC Fitoni постигна четвърта поредна победа в шампионата и се изравни на върха с другият тим с пълен актив след първите 4-ри кръга ФК Самурай.Получи се един прекрасен мач, който започна с голова фиеста още от 5' мин. Иван Милев от FC Fitoni откри резултата, а в 6' Антон Петров удвои. NOVACITE отговориха светкавично с гол на Стефан Шопов в 10' мин. и се върнаха в срещата. В 18' и 20' мин. обаче Антон Петров оформи своя хеттрик след две бързи попадения, а до края на полувремето в 22' мин. Цветомир Стоилов върна своите в играта след като отбеляза във вратата на FC Fitoni. Двата тима се оттеглиха на почивка при резултат 4:2 за домакините.

Второто полувреме започна вихрено и още в 27' мин. Антон Петров увеличи головата си сметка и като че ли сложи точка на спора, кой ще е краен победител в срещата. В 29' мин. Цветомир Огорялков от NOVACITE получи жълт картон, а 32' мин. Иван Милев с второто си попадение в срещата покачи на 6:2. От тук до края FC Fitoni заиграха по компактно и като че ли отпуснаха малко инициативата в срещата. В 41' Цветомир Стоилов намали, но в 42' мин. Антон Петров възстанови преднината на своя тим. Ивайло Кръстев в 43' и Стефан Шопов в 44' мин. стопиха преднината на FC Fitoni на 2 гола, но в последната минута на срещата Антон Петров с 6-то си попадение в срещата и 8-мо от началото на шампионата оформи крайното FC Fitoni - NOVACITE 8:5.

В следващият кръг на FC FItoni им предстои важно дерби срещу един от фаворитите за титлата АПФК Пловдив на 15-ти Октомври от 20:00, докато NOVACITE излизат срещу отбора на БОРА също на 15-ти Октомври, но от 21:00 на игрищата на Футболна Академия Пловдив.

Видео: