ad728x90
8 A SIDE

ЕлитКар нанесе първо поражение на TechnoWelt в шампионата ACER F7 СУПЕР ЛИГА

от ###

ЕлитКар Пловдив и TechnoWelt спретнаха истински футболен спектакъл с 13 гола и множество обрати.Николай Терзиев от ЕлитКар отбеляза хеттрик, а Александър Даков се превърна в герой за своите в последните минути на срещата.

ЕлитКар и TechnoWelt са едни от претендентите за челните позиции и след вчерашното дерби по между си, затвърдиха това твърдение. Срещата започна прекрасно за ЕлитКар, които до 7' мин. водеха с 0:2 след две попадения на Николай Терзиев. Като че ли от нищото обаче футболистите на TechnoWelt в рамките на 3 минути между 8' и 11' отбелязаха цели 4-ри безответни попадения. Първо Христо Григоров в 8' мин. намали, в 9' мин. Иван Христозов изравни, а в 10' мин. AFC TechnoWelt вече водеха в резултата след попадение на Неделин Райчев. В 11' мин. отново Христо Григоров направи резултата 4:2 в полза на TechnoWelt. И може би, за да е пълна драмата до края на полувремето двата отбора си размениха по още едно попадение. Първо в 13' Георги Тодоров намали резултата на 4:3, а след това в 20' Неделин Райчев направи резултата 5:3 в полза на AFC TechnoWelt. При този резултат двата тима се оттеглиха на почивка.

През втората част, качеството на игра въобще не се промени и двата отбора продължиха с пълна пара битката по между си. Иначе второ полувреме започна по идентичен начин на първото. Две бързи попадения за ЕлитКар възстановиха паритета в срещата, а сред голмайсторите са записаха отново Георги Тодоров в 29' и Георги Стоев в 37'. Само 60 секунди след изравнително попадение, TechnoWelt отново поведоха, чрез Иван Христозов. В заключителните минути на срещата драма бе пълна. В 42' мин. Неделин Райчев получи жълт картон, а в 44' мин. Николай Терзиев изравни резултата за трети път в срещата. В последните минути или по-точно в 48' мин. Александър Даков се превърна в герой за ЕлитКар , след като отбеляза победното попадение. Така двата тима завършиха при резултат 6:7 в полза на ЕлитКар.

Следващата среща на AFC TehnoWelt е срещу другия претендент за титлата FC Lauta Hools, докато ЕлитКар Пловдив ще имат за съперник симпатичния отбор на ФА Пловдив. Срещата ще се играе на 15-ти Октомври от 20:00 на игрищата на Футболна Академия Пловдив.

Видео: