ad728x90
8 A SIDE

ФК Самурай разби Old School с 9:1 и поведе във всички класации на ACER F7 СУПЕР ЛИГА

от ###

Old School не успя да се противопостави на ФК Самурай и загуби с 9:1. Впечатляващите 6 гола в мача вкара голмайстора на Самурай Атанас Атанасов, а Васил Марковски държи убедително лидерството в класацията при асистентите.

ФК Самурай разби Old School в мач почти на една врата. Срещата започна повече от чудесно за "самурая" след като до 14' мин. резултата беше класически в тяхна полза. Атанас Атанасов, Милен Великов и Васил Марковски бяха точни за сините съответно в 1', 7' и 14' мин. Феим Бекирефенди от Old School върна едно попадение в 17' мин., оказало се по-късно и почетно. До края на полувремето ФК Самурай предреши изхода от двубоя с нови три попадения, а този път точни бяха Атанас Атанасов, който оформи своя хеттрик в 20' и 24'мин. и Драго Симеонов, който добави още едно попадение в 21' мин. Първото полувреме приключи при резултат 6:1 за ФК Самурай.

Второто полувреме започна в по-спокойно темпо, но ФК Самурай не отпуснаха нито за миг инициативата в срещата. В 35' и 36' мин. Атанас Атанасов покачи своята голова сметка, а в 45' мин вкара и 13-ия си гол от началото на сезона, с което и поведе еднолично класацията за голмайсторите. Така след категоричната победа с 9:1 отборът на ФК Самурай е начело във временното класиране с пълен актив точки и 3-ри точки преднина пред втория FC Fitoni, който също е с пълен актив от точки, но мач по-малко. Old School въпреки добрите резултати в началото, след лоши резултати се свлякоха до 7-та позиция във временното класиране, но сезона едва сега започва и има време за всичко.

В следващият кръг Old School излиза срещу ХАОС, а ФК Самурай почива.

Видео: