ad728x90
8 A SIDE

FC Fitoni се изкачиха на върха след 5-та поредна победа в ACER F7 SUPER LEAGUE

от ###

Дербито на кръга в ACER F7 Super League предложи качествен футбол, а отбора на FC Fitoni записа 5-ти пореден успех и се изравни с ФК Самурай на върха във временното класиране.

Отборите на FC Fitoni и АПФК Пловдив изиграха един чудесен за наблюдаване мини футболен спектакъл, като и двата тима са сред претендентите за челото в надпреварата. Срещата започна прекрасно за АПФК Пловдив, след като още в 3' мин. Атанас Влашев откри резултата в тяхна полза. Fitoni отговориха светкавично, след като в 7' мин. Милко Видев изравни резултата. В 19' мин. Петър Челебиев направи обрата пълен след като отбеляза нов гол за FC Fitoni и така приключи първата част.

Второто полувреме започна равностойно, като и двата тима имаха своите възможности за отбелязване на попадение, но първи това направиха отново FC Fitoni в 31' мин., когато голмайстора на отбора Антон Петров получи голов пас от Емилиян Димитров и реализира за 1:3. В 32' мин. АПФК върнаха едно попадение, чрез Петър Хърлов, но в самият край на мача Антон Петров от FC Fitoni заби 10-то си попадение от началото на сезона и оформи крайното 2:4 в полза на неговият тим.

След този резултат FC Fitoni са на 1-ва позиция с равен брой точки със ФК Самурай по 15т. от 5 мача, а АПФК Пловдив се свлече на 9-та позиция с 4т. от 3 мача.В следващият кръг АПФК Пловдив почива, докато FC Fitoni ще излезе срещу AFC TechnoWelt в дербито на 7-ми кръг на 25-ти Октомври от 20:00 на игрищата на Футболна Академия Пловдив.

Видео: