ad728x90
8 A SIDE

20 Super Hot с първа победа за сезона след множество обрати срещу Четирите Пейки

от ###

20 Super Hot измъкна много сладка и ценна победа над Четирите пейки след 4-ри гола на Добрин Славчев и хеттрик на Иван Митков.

20 Super Hot и Четирите Пейки си спретнаха истинско зрелище с множество обрати и 12-ет гола. Добрин Славчев от 20 Super Hot откри резултата в 6' мин., а в 16' мин. Иван Митков удвои. В 19' мин Четирите Пейки се върнаха в играта след попадение на Иван Петров, но в самият край на първото полувреме Иван Митков с второто си попадение в срещата оформи резултата на почивката на 1:3 в полза на неговият тим.

През втората част Четирите пейки излязоха много амбицирани да вземат нещо повече от почетна загуба и заслужено първи стигнаха до попадение в 29' мин., дело на Алекс Йовчев. Иван Митков обаче оформи своя хеттрик в 30' мин. и като че ли отпусна своите колеги. В рамките само на 4 мин. между 34' и 38' мин. Четирите Пейки удивиха света и обърнаха резултата от 2:4 до 5:4, след попадения на Васил Стефанов, Станко Стойчев и Иван Ангелов. След обрата "пейките" се дръпнаха да пазят резултата, но това се оказа много сериозна грешка. Между 40' мин и края на мача, дойде часа на Добрин Славчев. Първо в 40' мин изравни, а с оформянето на хеттрика си в 46' мин. даде предимство на своите в резултата. В 48' мин. отново Добрин Славчев реализира 4-то си попадение в срещата и 9-то от началото на сезона, за да фиксира и крайният резултат в срещата Четирите Пейки - 20 Super Hot 5:7.

В следващият кръг "пейките" играят срещу FC Lauta Hools, а 20 Super Hot се изправят срещу отборът на ФА Пловдив. И двата мача са на 22-ти Октомври от 21:00, а домакин на мероприятието ще бъде Футболна Академия "Пловдив".

Видео: