ad728x90
Мини Футболна Лига

Варварите с изключително важна победа над Разделна

от ###

МФК Варварите постигнаха изключително важна победа с 4:3 над прекият конкурент за първото място МФК Раделна. Мартин Петров блесна с хеттрик.

МФК Варварите и МФК Разделна направиха изключителен дерби мач с много драма и емоции. Варварите започнаха изключително добре срещата и с голове на Мартин Петров в 10' и 13' мин. поведоха комфортно с 2:0. Станислав Ников върна интригата в среща с попадение в 15' мин., а до края на първата част Кристиян Драганов получи жълт картон.
През втората част Мартин Петров оформи своя хеттрик в тази среща с попадение в 32' мин. и като че ли неговият тим си помисли, че си е свършил работата в тази срещата. Стилиян Илиев в 40' и Румен Илиев в 44', като че ли от нищото възстановиха равенството в срещата. Минутки преди последният съдийски сигнал обаче, Люсиан Инджиян от Варварите прониза стража на Разделна и даде трите точки на своя отбор.

В следващият кръг Варварите ги очаква гостуване на шампиона MFC Las Bellas, докато Разделна ще търсят връщане в борбата за титлата срещу Ватев Ветерани.

Видео: