ad728x90
BUSINESS LEAGUE

За първи път в историята - EMF Business Euro Cup 2019

от ###

За първи път в историята на мини футбола Европейската централа ще организира състезание за корпоративни отбори в южната ни съседка Турция между 22-ти и 26-ти Май 2019.

Българска Асоциация Мини Футбол (БАМФ) и Европейската Минифутболна Федерация (EMF) представят на вашето внимание първото издание на най-големия турнир за корпоративни отбори на Стария континент - Euro Business Cup 2019. Надпреварата ще се проведе в перлата на Средиземно море Анталия.
Домакин ще бъде петзвездният "Starlight Resort Hotel", който разполага със собствен плаж, 15 басейна и СПА център.

Линк: http://www.starlight.com.tr/

Настаняването е тип Ultra All Inclusive, което включва три хранения на "шведска маса", допълнителни закуски, неограничена консумация на всякакъв алкохол и достъп до всички барове. Очакваната температура на въздуха по време на турнира ще е около 28 градуса.
Какво представлява турнира:право на участие имат само служители на фирмата, a две фирми могат да направят сборен отбор. Oчакван брой отбори 24 - 32, които ще играят във формат 5+1. Игровото време на мачовете ще е 2-ве полувремена по 20 мин. Смените са неограничени а размерите на терена ще бъдат 46 на 26 метра. Тревна настилка ще бъде естествена. Групова фаза с по 4-ри отбора, а всички мачове ще се излъчват на живо в You Tube и Facebook от 5-ет камери.
В програмата на турнира има включени индивидуални статистики за всеки отбор и състезатели, пресконференции, церемония за жребия и др.

Mинимумa състезатели в един отбор са 10, а максимума 15. За победителя паричната награда ще бъде в размер на 2500 евро.

Турнирът има собствен уебсайт, където се качва цялата актуална информация:

http://www.eurobusinesscup.com/

Срокът за записване е 25.01.2019.

При интерес се свържете с нас:
Тел. 0895 864 963

Мейл: mflbulgaria@gmail.com

Николай Хаджиев

Видео: