ad728x90
8 A SIDE

"Купата на кмета на гр. Мездра" с огромен интерес! Остават само 4-ри свободни места след първият ден на регистрация.

от ###

Първият за страната турнир по F8 предизвика голям интерес в мини футболното общество на СЕВЕРОЗАПАДА и още след първият ден първите 4-ри отбора, които покриха изискванията на турнира са вече факт.

Първото издание на F8 за годината ще е в гр. Мездра на 17-ти Март, а в него сили ще премерят едва 8-ем отбора от СЕВЕРОЗАПАД. Изискванията за турнира включват задължително официална екипировка на отборите. Пълен списък на играчите и снимки.
Турнира ще бъде и директна квалификация за следващият турнир в София на 29.03-31.03.2019 - Marco Aurelio Rome International Cup 2019 qualifying. Турнира ще бъде с формат на директна елиминация. Съдийското обслужване ще бъде поето от най-опитните съдии в този формат в България, Красимир Николов и Николай Демиров от гр. Варна. Специални гости на мероприятието ще бъдат, домакина и патрон на турнира г-н Генади Събков, шефа на ОС на БФС Враца Милен Бельов, председателя на Мини Футболна Лига - зона СЕВЕРОЗАПАД - Александър Владимиров и др.

ФК"ОКОЛЧИЦА"МОРАВИЦА е първият отбор, който ще взема участие в турнира по "Футбол 8" на кмета на МЕЗДРА 2019. Шампионите на ВИСШАТА ЛИГА на БАМФ-ВРАЦА "ФУТБОЛ 6" са основен фаворит за спечелването на трофея. ФК"ОКОЛЧИЦА"МОРАВИЦА са още шампиони и на "БГ ОЙЛ КЪП 2018". Формацията на Вангел Вангелов ще се чувства като домакин, след като играе мачовете си от регионалната Областна група на БФС ВРАЦА на изкуствения терен на стадион "Локомотив" в гр. Мездра. ФК"ОКОЛЧИЦА"МОРАВИЦА завърши и на 2-ро място в Шампионата на БАМФ- Враца по "Футбол 8" за 2018.
Топ играчите на отбора са Иван Иванов, капитана на отбора Цветослав Божинов, Радослав Георгиев и головата машина Георги Янев. Амбицията на отбора от община Мездра е само и единствено трофея в турнира.

ФК "МИНЬОР" ЗГОРИГРАД e вторият отбор, който ще участва в СУПЕР ТУРНИРА в гр. Мездра. Отбора е воден от ТОП стрелеца на СЕВЕРОЗАПАДА за последните години Ангел Петров. Останалите играчи са млади момчета, които са решени да докажат и да се раздадът на терен край.

ФК"Звезда " Враца е третият отбор който ще се бори за трофея в гр. Мездра на 17.03.2019 г. ФК "Звезда" е един от отборите в СЕВЕРОЗАПАДА с прекрасна отборна организация. Най-добрият играч на "звездните" е Цветан Лазаров "ЕЛВИСА", а другата култова фигура на отбора е Пламен Кръстев "МАЗО". Как ще сработи този култово-футболен дует ще разберете на терена в гр. Мездра.

ФК "Атлетик" Враца воден от Христо Христов е четвъртият тим, който ще вземе участие в невероятният проект на МФЛ (Мини Футболна Лига) - "Футбол 8". Формацията на "атлетите" завърши на 3-то място в Шампионата по "Футбол 8", който се проведе във Враца през 2018.В състава личат имената на майсторите на най-великата игра Стоян Стоянов и Цветан Атанасов, което е достатъчна предпоставка за много футболни моменти по време на участието им.

17.03.2019 г. гр. Мездра - "Купа на кмета на гр. Мездра 2019" - изкуствен терен на стадион "Локомотив" Мездра. За информация и записване -Александър Владимиров - 0886/89-19-49.

Видео: