ad728x90
8 A SIDE

ОФИЦИАЛНО !!! ФК "Нашенци" е първият отбор, който ще вземе участие в квалификацията за Рим на 29-31 Март в София.

от ###

Пламен Генов даде кратко интервю пред нашата медия, относно участието на своя отбор в квалификацията за Marco Aurelio Rome International Cup на 29-31 Март в гр. София, "Дом на футбола Бояна".

ФК "Нашенци" стана официално първият отбор, който ще вземе участие в квалификацията за Marco Aurelio Rome International Cup в края на месеца. Припомняме, че в "Дом на футбола Бояна" от 29-ти до 31-ви Март ще се проведе квалификация за престижният международен турнир в Рим,Marco Aurelio Rome International Cup. Мини Футболна Лига ще изпрати свои предсавител в столицата на Италия, а кой точно ще бъде, ще можете да разберете, ако наблюдавате пряко предаване по B1B Action TV, ако си заредите канала ни в youtube, а защо не и ако дойдете на място.
Пламен Генов от ФК "Нашенци" отговори любезно на нашите въпроси, а в следващите редове ще разбете, какво точно сподели пред нашият екип, организатора и капитан на шампионите от турнира в гр. Мездра.


- Здравейте няколко думи за организацията около турнира в Мездра и какво очаквате в София?

- Здравейте! Организацията беше на много високо ниво, както споделяхме и в интервютата след мачовете . До сега не бяхме участвали в така добре организирано мероприятие. Щом тук в Мездра беше така добре организирано, за София очакваме още по-високо ниво на организация. По тази тема си говорихме и с момчетата от отбора, че освен организацията ни хареса и отношението към нас, организацията на мачовете, интервютата след мачовете и всичко.

- Ще има ли трансфери за турнира в столицата?

- Не! Ние си играем почти винаги в един и същи състав, но имаме няколко момчета, които играят в окръжните групи и ще видим на кой ще може да се разчита на 100% за мероприятието в столицата.

- Какви са впечатленията ви от формата 8х8 ?

- Перфектно! Много добро впечатление имаме за формата и на нас най-много ни харесва, че в този формат има много футбол и трудно може отбор с голяма в разлика в класите да издържи до края на срещата както в мини футбола примерно. Харесва ни формата, като цяло.

- На какво ще разчита отбора на Нашенци, за да стигне най-далеч в квалификацията за Рим?

- На късмет! Без късмет, не става!

- Кой отбор бихте желали да срещнете на турнира в София по пътя си към Рим?

- Нямаме претенции, защото знаем, че който и да срещнем ще излезем да се надиграваме. Нямаме предпочитания, защото така или иначе мисля, че всички ще са много добри и ще стане хубав турнир.

- Пожелания към всички участници?

- Най-важното е да няма контузии и всички да се поздравим след края на турнира и да си тръгнем живи и здрави. Все пак това е спортно мероприятие и трябва да се забавляваме преди всичко!

Видео: