ad728x90
8 A SIDE

ОФИЦИАЛНО!!! eDYNAMIX Стара Загора е вторият отбор, който е готов за "Пътят към Рим"

от ###

Отбор от Стара Загора също ще вземе участие в квалификацията за Marco Aurelio International Cup, която ще се проведе между 29-ти и 31-ви Март в гр. София.

Организатора на "eDYNAMIX" Стара Загора, Лъчезар Гичев изпълни всички условия по регистрацията на своят тим и вече очаква жребият за турнира. Ето какво заяви Гичев пред нашият екип.

- Здравейте, г-н Гичев! С радост съобщаваме, че вашият отбор става вторият отбор, който е изпълнил всички изисквания и вече чака евроквалификацията в гр. София през следващия уикенд. С какви амбиции тръгва отборът на е-Динамикс за столицата?

- Здравейте! Амбициите ни са да стигнем възможно най-високо и да се поздравим в края на надпреварата с титлата и участие в Рим.

- Участвал ли е вашият тим в други мероприятия свързани с футбол 8х8 ?

- Не! Тук ще е нашият дебют в тази разновидност на „Цар футбол“

- Има ли звезди в състава на е-Динамикс и кои са те ?

- Не! Нямаме изявени индивидуални футболисти и разчитаме силно на отборният дух и качества.

- Какво очаквате от евроквалификацията в София и познат ли Ви е отбора на НАШЕНЦИ, който беше първия отбор, който беше готов с регистрацията?

- Очаквам високо ниво на организация, надявам се на качествено съдийство, на коректност от отборите и не на последно място да феърплей по време на мачовете. Не познавам отбора на „Нашенци“. Като цяло в зона СЕВЕРОЗАПАД има доста силни отбори и мисля, че щом са спечелили турнира в гр. Мездра са сериозен отбор.

- Познавате ли някой от съдиите, които обявихме, че ще обслужат мероприятието и ако да какво е мнението Ви?

- Не нямам наблюдения и не съм ги видял, тъй като днес имах доста ангажименти през деня.

- Какво ще пожелаете на всички участници в евроквалификацията?

- Пожелавам всички да са живи и здрави. Всичко да мине безпроблемно. Да няма контузени състезатели от който и да е отбор и всички да са достатъчно коректни и с отношението си по време на срещите и извън тях.

- Благодаря Ви и успех !

Ако все още не сте се записали за евроквалификацията "Пътят към Рим", можете да направите това на телефон - 0876/ 15 - 84 - 44 !!! Успех !!!

Видео: