ad728x90
8 A SIDE

ФК Хъс Лом ще се опита да бъде симпатичният отбор на евроквалификацията в София

от ###

Найден Дечев записа своите момчета от Хъс Лом и очаква жребият за евроквалификацията в София!

Ето какво сподели и четвъртият сигурен участник за евроквалификацията в гр. София, Найден Дечев с отбора на "Хъс" гр. Лом, пред екипа на Мини Футболна Лига:
- Здравейте, г-н Дечев! Не присъствахте на "Купата на кмета на гр Мездра", но искахме да знаем, какви са отзивите на вашите състезатели от първото за годината мероприятие на Мини Футболна Лига?

- Здравейте! Отзивите са, че мероприятието е било много добре организирано! Харесало им е съдийството, професионалните фотографии и въобще всичко. Направило им е впечатление, че съдиите са се отнесли много сериозно към мероприятието и са били много внимателни и сигурни в отсъжданията си, което е накарало и отборите да играят повече футбол, от колкото да търсят други методи за победа.

- Смятате ли, че размерите на игрището също допринесоха за по отворения и стойностен футбол, който предложиха отборите?

- Да те повлияха значителни и имаше много футболни моменти, но според мен най-голямо значение е оказал съдията. Един съдия като стъпи здраво и му повярват състезателите, се дава предпоставка да мислят повече за футбол, от колкото за други неща.

- Ще има ли нови попълнения в състава на Хъс Лом за евроквалификацията в гр. София?

- Ще се опитаме в същият състав, но ще се опитаме да привлечем поне един, двама нови състезатели, които да ни помогнат.

- Какви са очакванията на Хъс Лом за турнира в София?

- Нямаме генерални очаквания, а по-скоро искаме да си сверим часовниците с другите отбори от други области в България. Искаме да видим, как стоим на един такъв турнир извън нашата зона Северозапад. Все пак там ще срещнем отбори от София, Пловдив, Стара Загора и прочее и аз искам да видя, къде сме ние спрямо другите. Знаете, че нашата зона се слави с по-хард футбол и искаме да видим как е на другите места.

- Какви са целите пред Хъс Лом за турнира в София?

- Целите са ни да се представим на едно средно ниво и да се опитаме да сме едни от добрите отбори в турнира.

- Имате ли наблюдения около другите участници в турнира?

- Познавам Нашенци, които са един страхотен отбор. Пловдивският отбор също го познавам, тъй като и аз съм от Пловдив и си мисля, че VIP Dent ще са един от основните фаворити в турнира. За отбора от Стара Загора нямам никакви наблюдения!

- И за финал едно пожелание към всички участници в евроквалификацията в София?

- Пожелавам на всички да се стремят към феърплея!

- Благодаря Ви и успех !

Видео: