ad728x90
8 A SIDE

Хибрида – „Тяло пречиш ми“ – „Малки страсти“ атакува място в Европа още в началото на своето създаване!

от ###

Интересен участник се появава на евроквалификацията в гр. София. Името му е Hell's match.

Хибрид от два от най-популярните отбора в мини футболният живот на столицата ще се включи в надпреварата за престижният международен турнир Marco Aurelio International Cup. Ето какво заяви и мениджъра на отбора Юли Христов пред нашия екип:

- Здравейте, г-н Христов! Как решихте да се запишете с абсолютно новия отбор, който по ваше настояване ще наречем „хибрид“, а и от къде дойде името “Адския мач / Hell's match”?
- Здравейте! Всички момчета играеме заедно в един отбор във футзалa и ни направи впечатление, един от последните мачове, че така се разви „адски“ и от там всички единодушно решихме, че е време за “Адския мач / Hell's match” да се появи по терените на мини футбола в България и не само.

- Какво очаквате от евроквалификацията в София?

- Очаквам да стане един хубав футболен празник и най-добрият да спечели. Надяваме се разбира се в края това да сме ние. Събрали сме се доста опитни футболисти и стойности футболисти и мисля, че ще бъдем доста приятен отбор.

- Кой футболист от вашият състав ще отличите най-много ?

- Нямаме такъв. Ние не отличаваме никой, защото нямаме нито Меси, нито Роналдо, а и индивидуални спортисти се отличават само в тениса. Разчитаме на колектива и всички сме равни.

- Какво е предимството на вашият отбор пред другите отбори, които ще спорят за място на Marco Aurelio International Cup според вас?

- Познаваме се доста добре, събрали сме се добър състав и си знаем силните и слабите страни. Стараем се винаги да печелим, както всеки мач, така и всеки турнир и си мисля, че това ще е предимство за нас. Пък и сме домакини малко или много.

- Участвали ли сте друг път на такъв подобен формат?

- Миналата години се представихме почти същият състав на Републиканското първенство, което бе квалификация за Русия, но бяхме под друго име, тъй като играехме за едни пловдивски отбор. Представихме се доста добре и стигнахме до финала, но късата резервна скамейка там ни изигра лоша шега.

- Това означава ли, че на тази квалификация вече ще приложите наученото от предната и ще вземете организационни мерки, за да няма пречки по пътя към титлата?

- Да, справили сме се с това и сме направили нужната селекция, за да можем да поддържаме адското темпо първия сигнал до последния

- Познавате ли някой от участниците до момента и има ли друг сериозен опонент за първото място според Вас?

- До колкото виждам в публичното пространство виждам, че VIP Dent са се записали, а както знаем те са един от най-стойностните отбори у нас, играят на много национални и международни турнири, а и имат доста състезателите, които играят на голям терен и това също им е голямо предимство.

- Каква е целта пред вашият отбор за квалификацията?

- Целта е да имаме развитие и да спечелим!

- Няколко думи за финал, като пожелание към нашите зрители, участници и всички?

- Пожелавам на всички да се наслаждават на този турнири, който ще може да се наблюдава и по телевизията B1B Action TV до колкото разбрах. Надявам се ние състезателите да покажем едно добро футболно ниво и да ги зарадваме като футболни достойнства, както нашите лъвове се опитват да ги зарадват, но се надявам при нас да се получи по-добре, защото при тях не се получава последно време. Пожелавам си в края най-добрия отбор да победи и да представи нашата страна достойно в престижният международен турнир. Все пак се надявам това да сме ние, но това е божа работа. Пожелавам си още всички да сме живи и здрави в края и да се представим на нужното ниво.

- Благодаря Ви!

Видео: