ad728x90
Мини Футболна Лига

ВРЕМЕ Е ЗА 1/8 ФИНАЛИТЕ В ЛИГА БЪЛГАРИЯ

от ###

Пловдив, Варна, Ботевград, Пазарджик и Елин Пелин ще бъдат градове домакини на пет от 1/8 финалните срещи на републиканският турнир организаиран от БАМФ - Лига България.

През този уикенд ще започната срещите от 1/8 финалите на Лига България. Националният турнир на Българска Асоциация Мини Футбол навлиза в заключителната си фаза, а пет от бъдещите 1/4 финалисти ще бъдат излъчени още утре (21.04.2019).
Програмата ще бъде открита от отборите на FC WORDS Бургас и Гадните Джиджовци Своге, които ще премерят сили в един от най-футболните градове у нас, а именно град Пловдив. Срещата е с начален час 11:00 ч.

Във втората среща от програмата АФК Русчук Русе и Мон Крис Бургас ще излязат за място сред осемте най-добри отбора в турнира от 15:00, а мястото на срещата ще бъде морската столица на България - Варна. Домакин на мероприятието ще бъде "Хаджиев Спорт Център".

Точно в 16:00 на "Мини Футболно Игрище" гр. Ботевград един срещу друг излизат тимовете на ВиК Плевен Плевен и миналогодишният първенец в надпреварата Milky Group Bio София .

"Релакс Арена" гр. Пазарджик ще приеме двубоя между Club Ego Стара Загора и Делииванови Елин Пелин. Срещата е с начален час 17:00.

В последната среща от неделната програма на мини футболният терен в гр. Елин Пелин ще се изправят самоковският шампион Холандците и Green Planet от Благоевград. За начален час на срещата е обявен 18:00.

Всичко най-интересно около турнира можете да следите, както на фейсбук страницата на турнира БАМФ Лига България , така и на официалната страница на БАМФ.

Видео: