ad728x90
Мини Футболна Лига

СОД-DSC срещу Макао е гвоздеят в IX кръг на Art Co Design League One

от ###

”Зелените” се нуждаят от задължителен успех

Днес ще се изиграят двубоите от IX кръг на Art Co Design League One, като определено най-голямо внимание привлича сблъсъкът между водача СОД-DSC и основния преследвач Макао. Девет точки преднина имат DSC пред “зелените”, но са и с мач повече от тях. В предишната среща лидерите се наложиха с 2:1 и сега ще търсят подобен резултат за увеличаване преднината на върха. Макао от своя страна се нуждаят от задължителен успех, за да останат в играта за първото място в дивизията. Срещата е с начален час 21:30 в зала 1 на Gatsby Mini Football Complex.

Третото място изглежда гарантирано за Волов, но второто е само на две точки разстояние. Така победата в двубоя срещу Албион изглежда абсолютно задължителна за Волов, но тя със сигурно няма да дойде лесно срещу непредсказуем съперник като “албионци”. Неслучайно предишната среща между двата тима завърши с драматичното 4:3 в полза на Волов след изключителен обрат от 1:3, но трите точки можеха съвсем спокойно да отидат и при отсрещната страна. Двубоят стартира в 19:50 в зала 1.

В 20:40 стартира директният сблъсък за 4-тото място между отборите на Пекарни Чочо и Red Partners. Две точки делят настоящия 4-ти в лицето на “пекарите” и техния съперник, но предвид немалкото срещи до края тимовете ще имат едно наум в битката за бронзовите медали - поне докато математиката позволява. Чочо спечели предишния сблъсък с 3:2 и ще търси повторение на успеха и в този мач от може би най-равностойното първенство в МФЛ - Art Co Design League One.

Видео: