ad728x90
Мини Футболна Лига

Дръзки е поредното предизвикателство по пътя на Любимец 13 към титлата

от ###

Ще спре ли някой забравилият вкуса на поражението лидер в Seria A?

Настъпи време и за 24-ия кръг в Seria A, а основният въпрос продължава да бъде: ще спре ли някой похода на Любимец 13 към първото място в дивизията? Днешният съперник Дръзки определено е сред коварните съперници в Seria A, а през есента те затрудниха настоящия водач максимално и си тръгнаха с почетна загуба 2:3. “Дръзките” направиха няколко грешни стъпки и изостават от битката за бронза, но математически шансовете са налице, но минимум точка трябва да бъде измъкната от водещия с 12 точки пред най-близкия преследвач тим на Любимец 13. Срещата е с начален час 21:30 в зала 2 на Gatsby Mini Football Complex.

В 19:00 в зала 2 стартира срещата Сони-М - Владислав. “Виолетовите” не са в най-добрата си форма напоследък, като се смъкнаха до трета позиция в класирането. Срещу тях се изправя тим с репутация на непредсказуемост, готов да отмъкне точки от най-високо ниво. През есента двата тима завършиха при 6:2 в полза на Сони-М, но едва ли подобен резултат ще бъде повторен днес.

Ботев 18 e вперил поглед към третото място в Seria A, от което го делят само три точки. Така в днешния сблъсък с Патриот от 19:50 в зала 2 трите точки са със задължителен характер за “жълто-черните”. “Патриотите” не се дадоха лесно на съперника си през есента, губейки в оспорвания двубой с 2:4, като днес гарантирано ни очаква подобно зрелище.

В 20:40 в зала 2 Моряците излизат срещу Хищници. Моряците са основен преследвач на водача Любимец 13 и така победата е нужна в сблъсъка със “хищниците”, които са седми в класирането. 6:4 в полза на настоящите втори завърши двубоят през есента и Хищници желаят реванша повече от всичко.

В 22:20 в зала 1 стартира срещата Абсолют - Pulse. Двата тима са в горната половина на подреждането в Seria A и като приоритет до края на сезона се очертава да бъде утвърждаването им там. “Зелените” се наложиха с 4:2 през есента и ще търсят нова победа над съперника си, който обаче е окрилен от зрелищния успех над Дръзки в предишния кръг.

Тигри и Interstars са в долната половина на класирането и всеки положителен резултат до края на сезона е бонус. 4:1 за “звездите” приключи срещата между съперниците по-рано през сезона. Дали обаче този път “тигрите” ще ухапят смъртоносно противника?

Видео: