ad728x90
Мини Футболна Лига

Два кръга преди края: Дубала ли ще нанесе първа загуба на лидера?

от ###

Балерини излизат в решаващ мач за среброто

Днес предстои да се изиграят всички срещи от деветия предпоследен кръг на Royal League. С начален час 20:00 тимът на Las Bellas излиза в опит да се отлепи от последното място срещу корав съперник в лицето на Лудогорец Доброплодно. Лудогорци от своя страна вече нямат шансове за топ 3 и гледат единствено към защита на четвъртата позиция в класирането.

Именно към това 4-то място пък гледа съставът на TNT, като само победа устройва тима срещу втория Балерини в срещата от 20:50. “Балерините” пък водят с 4 пункта на единствения си преследвач Дубала и само с победа днес ще си гарантират сребърните медали.

Говорейки за “небесносините”, в 21:40 е и техният сблъсък срещу не кого да е, а непобедения ЦСКА Varna FIRM, който спечели предсрочно титлата в Royal League. “Армейците” имат обаче много сериозен стимул - ако не загубят в оставащите два мача до края на сезона, ще приключат непобедени в надпреварата. Следва да се отбележи обаче, че единствената загуба на точки в турнира до момента бе именно срещу Дубала. Способен ли е съперникът на повече?

Видео: