ad728x90
8 A SIDE

4-ри тима поведоха класирането на ACER F7 СУПЕР ЛИГА след 1-ви кръг

от ###

4-ри отбора с по 3т. след 1-ви кръг на ACER F7 СУПЕР ЛИГА. Отборът на Old school бе най-изразителен и поведе колонота.

Отборите на Old School, FC Fitoni, ФК Самурай и носителя на суперкупата ЕЛИТКАР поведоха в класирането след първи кръг. Най-убедителни в победа си бяха Old School, въпреки че в техният мач 15-ет минути преди края резултата бе едва 3:2 в тяхна полза. FC Fitoni се справи отлично с Палавници, а ФК Самурай игра убедително и заслужено спечели срещу Wolves. Супершампионите от ЕЛИТКАР тръгнаха колебливо, но в края на мача се поздравиха с първите три точки за новия сезон и вече чакат AFC TechnoWelt във втори кръг на надпреварата.
Отборът на ФА Пловдив също заслужава похвала за играта си през този кръг, тъй като поднесе и първата изненада завършвайки на равно 2:2 с един от предварително сочените за фаворити, отбор на АПФК Пловдив.

Трябва да отбележим също така, че от програмата на 1-ви кръг предстои да се насрочи дата за изиграването на отложената среща между БОРА - FC Lauta Hools, която също се очертава като изключително интересна.

След изиграването на първите срещи от новия шампионат отборът на Old School има още един повод за гордост и това е Димитър Гошев. Топ нападателя на "старата школа" излезе еднолично с 4-ри попадения на върха на голмайсторската листа. А поредното доказателство за отличният старт е и вратаря им Рамадан Караюмер, който е на първо място заедно със стража на ФА Пловдив Иван Арсов с по 14 спасявания.

След този кръг в класацията за "ИГРАЧ НА КРЪГА" попаднаха имената на Александър Даков - ЕЛИТКАР, Атанас Влашев - АПФК Пловдив, Ангел Харизанов - FC Fitoni, Румен Хаджиев - ФК Самурай и Димитър Гошев от Old School.

В този кръг до момента са показани 3 жълти картона и са отбелязани общо 39 гола, преди изиграването на последната среща от кръга.

Видео: