ad728x90
8 A SIDE

АПФК Пловдив отново на победният път

от ###

Отборът на АПФК Пловдив се завърна на победният път след като удари с 1:3 лидерът след първи кръг Old School. Мартин Геров обра увациите на своите след две попадения.

Една от срещите, които се очакваха с голямо нетърпение в този 2-ри кръг бе срещата между временния лидер Old School и единия от фаворитите АПФК Пловдив. Срещата започна отлично за АПФК, след като в 8' мин. Мартин Геров откри резултата. В 22' мин. Стефан Харлов от АПФК си изкара жълт картон и като че ли това бе всичко най-интересно за първата част. Двата тима се оттеглиха на почивка при резултат 0:1 за АПФК Пловдив.

След почивката двата отбора продължиха с дебненето и по-спокойната игра, като си личеше, че никой не иска да загуби срещата. Все пак в 37' мин. Християн Момчилов развали спокойствието на терена, след като покачи на 0:2, а в 43' мин. в герой за своите се превърна Мартин Геров, след като направи класически резултата след подаване от Стефан Харлов. Old School започнаха по-агресивно да се върнат в срещата, но силите им стигнаха само до почетно попадение в 44' мин. дело на Феим Бекирефенди, след асистенция на Атанас Чернев. Така въпреки лошият старт, отборът на АПФК се завърна на победния път, а Old School сдаде водачеството.

В следващият кръг АПФК Пловдив ще вземат глътка въздух, докато Old School ще се изправят срещу амбициозният тим на FC Fitoni.

Видео: